در ابتدا دکتر معصومی سرپرست اداره پدافند غیر عامل دانشگاه ضمن خوشامدگویی و تشکر از حضور معاونین محترم در جلسه در خصوص اقدامات صورت گرفته در هفته پدافندغیر عامل 1401 و شعارهای محوری هفته پدافندغیر عامل 1402 و نحوه ارایه برنامه های سال 1402 همچنین در خصوص سرور های مدیریت آمارو و فن آوری نکات ضروری را یادآور شدند. سپس جناب آقای دکتر نشاسته ریز مسئول محترم کارگروه هسته ای و پرتویی در خصوص مانور دور میزی هسته ای سال قبل و اورژانس هسته ای مطالب را عنوان نمودند. در ادامه جناب آقای دکتر ولائی مسئول محترم کارگروه غذا و دارو پدافند غیر عامل در زمینه انبارهای دارویی و غذایی مطالبی را بیان فرمودند. سپس سرکار خانم دارابیگی به نمایندگی از کارگروه آموزش پدافند غیر عامل در زمینه تولید محتوا آموزشی و برنامه های آینده جهت آموزش کارکنان ، دانشجویان و اساتید مباحثی را عنوان نمودند. در ادامه جناب آقای دکتر فلک مسئول محترم کارگروه پژوهش پدافند غیر عامل در خصوص امتیاز فرهنگی اساتید جهت آموزش و در اختیار قرار گرفتن موضوعات پژوهشی اولویت دار در زمینه پدافند غیر عامل مطالبی را بیان فرمودند.

سپس جناب آقای دکتر دمیریان نماینده کارگروه زیستی پدافند غیر عامل در خصوص سیستم پایش و رصد سردخانه های واکسن به صورت مانیتورینگ و اجرای برنامه های هفته پدافند غیر عامل موضوعاتی را بیان فرمودند. در ادامه جناب آقای دکتر معتمدی نماینده کارگروه معاونت درمان در خصوص مخازن ذخیره آب و برق اضطراری بیمارستان ها و اجرای مانور در هفته پدافند غیر عامل مباحثی را عنوان فرمودند و در پایان سرکار خانم سیفی نماینده کارگروه سایبری پدافند غیر عامل در خصوص برنامه های آموزشی و همچنین برگزاری مانور سایبری مطالبی را بیان فرمودند.

  • 1403/06/02 - 23:35
  • - تعداد بازدید: 193
  • - تعداد بازدید کنندگان: 179
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
اولین جلسه کارگروه الکترونیک

جلسه کارگروه الکترونیک پدافندغیرعامل

جلسه کارگروه الکترونیک پدافندغیرعامل باحضور کارشناسان و رئیس پدافندغیرعامل و کارشناس پرتوهای معاونت بهداشتی و سرپرست مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی معاونت درمان در اداره پدافند غیرعامل دانشگاه برگزار شد.

337270.mp3 جلسه کارگروه الکترونیک پدافندغیرعامل

در ابتدا دکتر نوری سرپرست اداره پدافند غیر عامل دانشگاه ضمن خوشا مدگویی و تشکر از حضور همکاران محترم در جلسه در خصوص ضرورت تشکیل این کارگروه در دانشگاه و تاثیر نصب دکل های مخابراتی در مجاورت و یا محوطه مراکز تابعه دانشگاه، تاثیر آن بر سلامت مردم و کارکنان و مشکل آنتن دهی برخی مراکز مباحثی را عنوان نمودند. در ادامه دکتر وثیقی کارشناس پرتوهای معاونت بهداشتی درخصوص تعداد دکل های مخابراتی و تاثیرات بهداشتی آن و ضرورت اقدام توسط بخش حقوقی در خصوص صدور و تمدید مجوزهای نصب مواردی را عنوان نمودند. سپس مهندس الماسی در خصوص قوانین موجود در این زمینه، نقش آموزش کارکنان، ضرورت نظارت بر نصب و راه اندازی دکل ها و پیش بینی تمهدات مربوطه قبل از ساخت مراکز درمانی موضوعاتی را بیان فرمودند. در پایان دکتر معتمدی در خصوص تاثیر این دکل ها بر تجهیزات پزشکی بیمارستان ها مطالبی را عنوان نمودند.

  • گروه اخبار : اخبار,اطلاعیه ها
  • کد خبر : 337270
:
اداره پدافند غیرعامل  دانشگاه علوم پزشکی ایران
خبرنگار

اداره پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی ایران

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings