در جلسه پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد:

طراحی مرکز اورژانس هسته ای در بیمارستان شهدای هفتم تیر

 

سرپرست اداره پدافند دانشگاه علوم پزشکی ایران از طراحی مرکز اورژانس هسته ای در بیمارستان شهدای هفتم تیر خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ جلسه پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی ایران  روز دوشنبه 17 بهمن 1401 با حضور جانشین قرارگاه زیستی سازمان پدافند غیر عامل برگزار شد.

دکتر غلامرضا معصومی- سرپرست اداره پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی ایران در این جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده در این حوزه را ارائه و عنوان کرد: یکی از مهم ترین اقدامات ما، پیگیری احداث اورژانس های CBRNE و تهیه و طراحی نقشه اورژانس هسته ای در بیمارستان شهدای هفتم تیر است.

وی گفت:از حدود دو سال پیش، کارگروه های آموزشی، درمان، کالبدی، شیمیایی، سایبری،هسته ای، پرتویی و زیستی ذیل اداره پدافند غیر عامل دانشگاه فعالیت خود را آغاز کردند.

دکتر معصومی با اشاره به بر گزاری کارگاه های آموزشی  و مانور دورمیزی با محوریت پدافند غیر عامل در سطح دانشگاه، افزود: از دیگر اقدامات اداره پدافند غیر عامل ، ارزیابی خطر 360 مرکز تحت پوشش دانشگاه و تدوین دستورالعمل بومی قانون جوانی جمعیت بود که انجام شد.

وی افزود: برگزاری کارگاه های سناریو نویسی، تهیه سناریوی مانور هسته ای و پرتویی ، ارزیابی ایمنی آتش نشانی مراکز تابعه ، استفاده از اکانتینگ اینترنت برای کاهش حملات سایبری و اتصال مراکز تحت پوشش و بیمارستان های خصوصی بر بستر نورنتا از اهم فعالیت های انجام شده در حوزه پدافند غیر عامل است.

 

# انجام کارهای تحقیقاتی در سطح دانشگاه ها با محوریت پدافند غیر عامل

 

در ادامه دکتر حمید رضا خالدی- جانشین قرارگاه زیستی سازمان پدافند غیر عامل به تاریخچه تشکیل قرارگاه زیستی سازمان پدافند غیر عامل اشاره و بیان کرد:سند راهبردی پدافند زیستی کشور در سال 1392 با حضور 400 نفر از نخبگان رشته های مختلف تدوین و ابلاغ شد.

وی ضمن اعلام حمایت، اظهار کرد: با برنامه ریزی مناسب، ارزیابی و طبقه بندی منابع می توان بحران های مختلف کشور را مدیریت کرد، در نتیجه باید به یک انسجام ملی در حوزه پدافند غیر عامل کشور دست یابیم.

دکتر خالدی با تاکید بر انجام کارهای آموزشی و پژوهشی در سطح دانشگاه ها با محوریت پدافند غیر عامل، افزود: سازمان پدافند غیر عامل به مشارکت جمعی و همکاری بازوان اجرایی خود در سطح کشور نیاز دارد تا بتواند اهداف خود را در این راستا محقق کند.

جانشین قرارگاه زیستی سازمان پدافند غیر عامل با بیان این نکته که تمام مصوبات کمیته دائمی سازمان پدافند غیر عامل لازم الاجرا است، افزود: بخش عمده از طرح های پدافند غیر عامل در حوزه بهداشت و درمان پیگیری می شود، در نتیجه با توجه به اینکه دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه پدافند غیر عامل پیشرو است، انتظار می رود کارهای تحقیقاتی در این راستا بیشتر انجام شود و سرپرست اداره پدافند غیر عامل دانشگاه راهبری پروژه ها و هدایت جلسات فنی مراکز تحقیقاتی را پیگیری کند.

دکتر عبدالرضا پازوکی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در ادامه این نشست بر تدوین دستورالعمل ها و برنامه عملیاتی حوزه پدافند غیر عامل و تقسیم وظایف بخش های مختلف تاکید و تصریح کرد: امید است با تلاش بیشتر و تقسیم مسئولیت ها بتوانیم موترتر از گذشته در راستای تحقق اهداف سازمان پدافند غیر عامل گام برداریم.

  • 1403/07/09 - 14:08
  • - تعداد بازدید: 65
  • - تعداد بازدید کنندگان: 63
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

نشست مشترک اداره پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی ایران با معاونت آموزشی سازمان پدافندغیر عامل و با محوریت توسعه همکاری‌های آموزشی و پژوهشی

نشست مشترک اداره پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی ایران با معاونت آموزشی سازمان پدافندغیر عامل و با محوریت توسعه همکاری‌های آموزشی و پژوهشی

338699.mp3 نشست مشترک اداره پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی ایران با معاونت آموزشی سازمان پدافندغیر عامل و با محوریت توسعه همکاری‌های آموزشی و پژوهشی

نشست مشترک اداره پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی ایران با معاونت آموزشی سازمان پدافندغیر عامل و با محوریت توسعه همکاری‌های آموزشی و پژوهشی

در جلسه‌ای که به میزبانی سازمان پدافند غیرعامل و با حضور دکتر کلهر، رئیس آموزش این سازمان، و دکتر نوری، رئیس اداره پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی ایران، و همچنین اعضای هیئت علمی قطب مدیریت سلامت دانشکده بهداشت و معاون آموزشی سازمان پدافند برگزار شد، موضوعات مهمی در راستای تقویت همکاری‌ها و ارتقای ظرفیت‌های علمی و پژوهشی در حوزه پدافند غیرعامل مورد بحث قرار گرفت.
در ابتدای این نشست، دکتر نوری با معرفی اعضای هیئت علمی حاضر، به تشریح ظرفیت‌های دانشگاه علوم پزشکی ایران و سیاست‌های کلان این دانشگاه در زمینه پدافند غیرعامل پرداخت. وی با اشاره به اهمیت گسترش همکاری‌ها، بر لزوم توجه ویژه به مسائل مرتبط با سلامت و پدافند غیرعامل تأکید کرد.
پس از آن، دکتر کلهر به بیان اهمیت افزایش تعاملات بین سازمان و دانشگاه پرداخت و بر لزوم تقویت ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی، شناسایی و رصد تهدیدات، و افزایش همکاری‌های بین‌المللی تأکید کرد. وی همچنین برنامه‌های سازمان پدافند غیرعامل در زمینه تهدیدشناسی، تدوین و ترجمه کتب مرتبط، اجرای ماده 65 جوانی جمعیت، و همکاری‌های آموزشی و پژوهشی در حوزه نظام سلامت را تشریح کرد.
این نشست به عنوان یک گام اساسی در جهت توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی میان دو نهاد و ارتقای سطح پدافند غیرعامل در حوزه سلامت به شمار می‌رود و نویدبخش آینده‌ای روشن برای همکاری‌های بین‌المللی در این زمینه است.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,اطلاعیه ها,کارگروه های پدافند غیر عامل,New node,اخبار پايگاه
  • کد خبر : 338699
:
اداره پدافند غیرعامل  دانشگاه علوم پزشکی ایران
خبرنگار

اداره پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی ایران

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings